Kompatibilní verze
Menu veggie - Terrine de légumes au parmesan et au safran
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan en morceaux
- 150 g de fenouil coupé en petits morceaux
- 150 g de carottes coupées en cubes d'1 cm
- 100 g de champignons de Paris frais coupés en morceaux
- 30 g de beurre
- 2 pincées de safran en filaments
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 2 œufs moyens (53-63 g)
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 737 kJ / 177 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Tarte de Savoie au chou
1 godz. 30 min
Cake au chou-fleur
1 godz. 15 min
Flan d'épinard
45 min
Terrine de chèvre aux olives
3 Std. 20 Min
Pudding de légumes aux noisettes et aux cranberries
1 godz. 10 min
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1 godz.
Milla de potiron
1 godz. 10 min
Cake épinard-ricotta
55min
Clafoutis aux légumes et au lait d'épeautre
1h 25min
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1 godz. 15 min
Terrine de couscous à la ratatouille et à l'estragon
1 godz. 10 min
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min