Kompatibilní verze
Menu veggie - Terrine de légumes au parmesan et au safran
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan en morceaux
- 150 g de fenouil coupé en petits morceaux
- 150 g de carottes coupées en cubes d'1 cm
- 100 g de champignons de Paris frais coupés en morceaux
- 30 g de beurre
- 2 pincées de safran en filaments
- ½ c. à café de sel
- du poivre moulu
- 2 œufs moyens (53-63 g)
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 737 kJ / 177 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Tarte de Savoie au chou
1 Std. 30 Min
Clafoutis aux légumes et au lait d'épeautre
1 Std. 25 Min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Terrine de couscous à la ratatouille et à l'estragon
1 Std. 10 Min
Moelleux bretons cumin-carotte
1h 15min
Terrine de légumes et mozzarella
2 Std.
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Galettes de pois chiche à la tomate
30min
Polenta aux olives et tomates confites
45min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min
Clafoutis de courgettes sans gluten
50 min