Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de haricots blancs secs, type tarbais (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide entière
- 100 g de chorizo piquant
- 4 brins de persil plat frais
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1806 kJ / 433 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Tourin à l'ail
25min
Velouté de pois cassés, crème au citron confit
1h 10min
Crème de pois chiches au lard
30 min
Potage Saint-Germain
45 min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Soupe à l'ail
40 min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15min
Soupe à l'oignon
1h 10min
Crème de maïs au cumin
30 min
Soupe au lait
20 min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 min