Velouté de haricots tarbais au chorizo

Velouté de haricots tarbais au chorizo

3.6 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 12hod.
4 portions

Suroviny

  • 250 g de haricots blancs secs type tarbais (voir "Conseil(s)")
  • 50 g d'échalote
  • 20 g de beurre
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 100 g de crème liquide entière
  • 100 g de chorizo piquant
  • 4 brins de persil plat frais
  • du sel
  • du poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 18 g
Kalorie 1806 kJ / 433 kcal
Tuk 24 g
Sacharidy 30 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...