Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de haricots blancs secs, type tarbais (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide entière
- 100 g de chorizo piquant
- 4 brins de persil plat frais
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1806 kJ / 433 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Soupe à l'oignon
1h 10min
Soupe mexicaine du placard
25min
Crème de petits pois
40min
Tourin à l'ail
25min
Potage Saint-Germain
45min
Soupe de poulet à l'estragon
25min
Crème de lentilles au lard
3h 10min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Garbure
1h 10min
Velouté de châtaigne
35min
Crème de pois chiches au lard
30min
Gratinée aux oignons
50min