
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de haricots blancs secs type tarbais (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide entière
- 100 g de chorizo piquant
- 4 brins de persil plat frais
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 433 kcal / 1806 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 30 g
Alternativní recepty
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Crème de courgette au bleu
25min
Crème de petits pois
40min
Soupe paysanne au lard
55min
Gratinée aux oignons
50min
Soupe à l'oignon et au vin jaune
1hod. 40min
Soupe de haricots blancs
20min
Soupe à l'ail
40min
Soupe à l'oignon
1hod. 10min
Tourin à l'ail
25min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Potage Saint-Germain
45min