Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cocción
- 1 lengua de ternera (1400-1500 g)
- ¼ de cebolla
- 1 zanahoria en 2 trozos
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cucharada de sal gorda
- 2 - 3 litros de agua (para cocer)
Guiso
- 3 dientes de ajo
- 180 g de cebolla roja, en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 150 g de vino tinto
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de orégano seco
- ¼ de cucharadita de comino molido
- 100 g de guisantes congelados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1589 kJ / 380 kcal
- Protein
- 50.9 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 177.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2h 20min
Callos con garbanzos
45min
Cangrejos de río en salsa
30 min
Conejo en salmorejo
9h
Espaldilla guisada al vino tinto
1 godz. 35 min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min