Kompatibilní verze
Empanadillas de patata, picadillo y pimientos de Padrón
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 - 250 g de pimientos de Padrón en mitades sin pepitas
-
250
g de picadillo de chorizo
nebo 175 g de chorizo fresco sin piel desmenuzado - 200 g de cebolla en octavos
- 300 g de patatas en dados de 1 cm, lavados
- 2 pellizcos de sal
Montaje y horneado
-
16
obleas de masa para empanadillas grandes (Ø 12 cm)
nebo 32 obleas de masa para empanadillas pequeñas (Ø 10 cm) - 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 532 kJ / 127 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 8.1 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 260.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra
1 Std. 45 Min
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 Std. 30 Min
Hojaldre de chocolate y avellanas
2 Std.
Polvorones de Día de Muertos
1h 30min
Roscón Red velvet
4 Std.
Huevos a la riojana
1 Std. 45 Min
Tosta de pimientos con pulpo a la plancha
25 Min
Sukalki
2 Std.
Empanadillas de embutidos
2 Std.
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 Std.
Pizza carbonara
1h
Minirroscón de Reyes
3ωρ.