Kompatibilní verze
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 - 7 dientes de ajo
- 1000 - 1200 g de lomo de cerdo en una pieza
- 12 - 14 ramitas de tomillo fresco
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1000 g de agua
- 500 g de patatas de guarnición con piel, lavadas
- 1500 - 2000 g de sal gorda
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1490 kJ / 356 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 9.9 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 388.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo a la mostaza
30 min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 min
Lomo de cerdo con piña
1h 15min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40 min
Lomo de cerdo con tomate
45 min
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1h
Pavo a la sal con "Ajoatao"
1h
Pechuga de pavo al curry
50 min
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8u. 15min
Cinta de lomo a la miel con pasas
25 min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 min
Solomillo al whisky
45 min