荷叶荔枝五花肉

荷叶荔枝五花肉

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
6 人份

Suroviny

  • 五花肉,带皮 切薄片 (0.3公分)
    400 克
  • 酱青
    10 克
  • 蚝油
    10 克
  • 黑酱油
    1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 麻油
    ½ 茶匙
  • 玫瑰露
    1 茶匙
  • 玉米粉 (淀粉)
    1 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 姜汁 (参考贴士)
    1 汤匙
    ¼ 茶匙 小苏打
  • 干荷叶 用热水浸软 (参考贴士)
    1 片
  • 新鲜姜 切丝
    10 克
  • 新鲜荔枝 去皮,去种子
    20 - 24 颗
  • 700 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.1 g
Kalorie 1669.4 kJ / 399 kcal
Tuk 37.7 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 5.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...