Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 75 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón
- 3 huevos
- 200 g de almendra molida
- 20 g de harina de repostería
Montaje y terminación
- 1 lámina de masa de hojaldre
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 1 cucharada de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidades
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Goxua (País Vasco)
1h 35 min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Hornazo de Salamanca
50min
Pastas de nata cubiertas de chocolate
45min
Macaron Christmas tree
3h 15 min
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Marañuelas de Avilés
3h 15 min
Corbatas (Cantabría)
3 Std. 10 Min
Roscón de Reyes
4h
Brioche
8h
Ovillo de Navidad
3h
Flan de licor de café
5h 15min