Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 75 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón
- 3 huevos
- 200 g de almendra molida
- 20 g de harina de repostería
Montaje y terminación
- 1 lámina de masa de hojaldre
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 1 cucharada de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidades
- Kalorie
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50 Min
Bretzel
1 godz. 15 min
Masa de hojaldre clásica
7 Std.
Quesada pasiega
45 min
Croquetas de crema catalana
9h 10min
Beignets
3 godz. 10 min
Rosquillas
30 Min
Tarta de castaña
3 godz. 15 min
Bollos de nata con crema de avellana
4h 50min
Huesillos extremeños (Extremadura)
40 min
Yemas
4h 20min
Goxua (País Vasco)
1 Std. 35 Min