
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 75 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón
- 3 huevos
- 200 g de almendra molida
- 20 g de harina de repostería
Montaje y terminación
- 1 lámina de masa de hojaldre
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 1 cucharada de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidades
- Kalorie
- 246 kcal / 1030 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 18.7 g
- Sacharidy
- 13.6 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Tarta de almendra (Pegarata)
2hod. 30min
Corbatas (Cantabría)
3hod. 10min
Crema pastelera
10min
Masa sablé con almendras (sin huevo)
45min
Helado de avellana
5hod. 10min
Pastas de té rizadas
40min
Berlinesas rellenas de crema
4hod. 20min
Canutillos de crema
3hod.
Raquetas de crema (Castilla y León)
3hod. 15min
Sobaos
30min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1hod.
Leche frita
2hod. 45min