Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Ganache al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 2 tuorli
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2826 kJ / 679 kcal / 2826 kJ / 679 kcal
- Protein
- 9.8 g / 9.8 g
- Sacharidy
- 35.8 g / 35.8 g
- Tuk
- 54.9 g / 54.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panzerotti alla romana
55min
Crostata di frutta al San Marzano
1 Std.
Mattonella al malto d'orzo
1 Std.
Pasta sfoglia al cacao
1 Std. 40 Min
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40min
Rose all'uvetta sultanina e mirtilli
14 Std. 30 Min
Ciambelle salate
30min
Torta alla birra stout
3 Std. 40 Min
Pancake alla vaniglia e cannella
35 Min
Croissant al cioccolato
3 Std. 35 Min
Croissant francese
5h 20min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2 Std.