Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane australiano
- 450 g di farina autolievitante, + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- 80 g di burro morbido, a pezzi (2 cm)
- 20 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 90 g di acqua
- 100 g di latte
- olio q.b. per ungere
Burro allo sciroppo di zucchero
- 70 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
- 200 g di burro, morbido
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2090 kJ / 497 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Pane pugliese
29h 20min
Pane alla birra
4h 55min
Pane integrale con muesli
4 Std.
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Preimpasto per pane
24h 30 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Pane ebraico (Challah)
3 Std. 30 Min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Baguette tradizionale
15h 35min