Caprese hasselback chicken

Caprese hasselback chicken

4.0 46 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • boiling water
    1400 g
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • dried risoni pasta
    250 g
  • chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
    4
  • semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
    18 - 20
  • fresh mozzarella cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
    100 g
  • ground black pepper to season
  • basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
    2 tbsp
  • asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)
    2 bunches
  • cherry tomatoes
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 380.2 mg
Protein 63.5 g
Kalorie 2584 kJ / 615.2 kcal
Tuk 13.5 g
Vláknina 8.4 g
Nasycený tuk 4.9 g
Sacharidy 54.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...