Zařízení & příslušenství
照燒洋蔥牛肉
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
火鍋牛肉片300 克
-
醬油1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
油15 克
-
洋蔥 切絲150 克
-
蠔油1 大匙
-
味醂1 茶匙
-
蔥 切蔥花15 克
-
白芝麻1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.6 g
Kalorie
1121 kJ /
268 kcal
Tuk
18.6 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
日本媽媽家常菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan