照燒洋蔥牛肉

照燒洋蔥牛肉

4.3 21 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 火鍋牛肉片
    300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 15 克
  • 洋蔥 切絲
    150 克
  • 蠔油
    1 大匙
  • 味醂
    1 茶匙
  • 切蔥花
    15 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15.6 g
Kalorie 1121 kJ / 268 kcal
Tuk 18.6 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 9.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...