Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sablée à l'amaretto
- 400 g de farine de blé
- 80 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 150 g de beurre pommade
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de liqueur d'amande, type amaretto
La garniture sucrée aux blettes
- 1000 g d'eau
- 200 g de feuilles de blette (env. 1 botte), hachées
- 350 g de pommes, coupées en quartiers
- 60 g de poudre d'amande
- 120 g de pignons de pin grillés
- 80 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 50 g de raisins secs (voir "Conseil(s)")
- 20 g de pastis
- 20 g de zeste d'orange confit
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 20 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2202 kJ / 525.9 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 57.7 g
- Tuk
- 27.7 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Gratin de fenouil au fromage
55 min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
La socca
40 min
Pizza aux blettes et au citron
25h 50min
Tourte aux blettes
13u.
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Cannelloni aux blettes
1h 5 min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1h 15 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Pissaladière classique
2h