番茄火鍋湯底

番茄火鍋湯底

4.8 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 番茄 去蒂,切塊
    600 克
  • 洋蔥 約半顆,切塊
    90 克
  • 切片
    5 克
  • 20 克
  • 番茄汁 低鈉
    340 克
  • 高湯 任一口味
    340 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 321.2 mg
Protein 2.4 g
Kalorie 398.6 kJ / 95.3 kcal
Tuk 5.6 g
Vláknina 2.6 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 11.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...