Zařízení & příslušenství
鄉村蕃茄湯
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 人份
Suroviny
-
洋蔥 (約1顆),切塊200 克
-
紅蘿蔔 切塊70 克
-
培根 切條狀 (詳見變化)100 克
-
橄欖油15 克
-
罐裝切碎番茄 (約1罐)400 克
-
番茄汁 (約1罐)340 克
-
水600 克
-
馬鈴薯 切塊(3公分)170 克
-
玉米筍 切丁(2公分)100 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
杏鮑菇 切小條(約2公分)80 克
-
羽衣甘藍 去梗切絲50 克
-
高麗菜 切丁100 克
-
帕瑪森起士粉, ,適量乾辣椒碎 (volitelně)1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
264.1 mg
Protein
8.3 g
Kalorie
984.7 kJ /
235.6 kcal
Tuk
12.3 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
13.8 g
Sacharidy
24.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
剩食活用術
7 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan