Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů sušených hub, (např. hříbky, žampiony)
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenici
- Kalorie
- 557 kJ / 133 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 18.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hříbkové ragú s houskovými noky
1h
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3 Std. 50 Min
Calzone se šunkou a rajčaty
2 Std. 50 Min
Pesto z medvědího česneku
20 min
Lékořicový likér
1h 30 min
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2 Std. 10 Min
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40 Min
Drožďová polévka s pórkem
40 Min
Muffiny s vaječným likérem
45 min
Libečková sůl
5 Min
Polévka z ředkvičkových listů
40 Min
Špekové knedlíky
50min