
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů vlašských ořechů
- 400 gramů pšenice špaldy
- 30 gramů čerstvého droždí
- 10 gramů olivového oleje
- 1 čajová lžička medu
- 1 čajová lžička mořské soli
- 170 gramů podmáslí
- 170 gramů vody vlažné
- olivový olej na vymazání
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 184 kcal / 769 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Olivový chléb
3hod. 50min
Müsli chléb
1hod. 30min
Cantuccini z kadeřavé kapusty
1hod.
Jablečno-cibulový chléb
2hod. 20min
Kolečka s ovesnými vločkami a džemem
1hod.
Brusinkové kuličky s kešu a mandlemi
15min
Italský velikonoční chléb
3hod. 50min
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40min
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1hod.
Ananasovo-kokosové muffiny
35min
Okatý chléb
9hod. 40min
Žitný chléb
3hod. 50min