Polenta au beaufort et jambon ibérique
TM5 TM6

Polenta au beaufort et jambon ibérique

3.8 (107 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g de fromage à pâte pressée, type beaufort, en cubes
  • 400 g de lait
  • 1 c. à café rase de cannelle en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 80 g de polenta
  • 4 tranches fines de jambon ibérique détaillées en copeaux

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2053 kJ / 490 kcal
Protein
29 g
Sacharidy
23 g
Tuk
40 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty