Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de fromage à pâte pressée, type beaufort, en cubes
- 400 g de lait
- 1 c. à café rase de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 80 g de polenta
- 4 tranches fines de jambon ibérique détaillées en copeaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2053 kJ / 490 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Veau bolognaise et polenta
35min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45 min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Polenta au gorgonzola
25min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min