Polenta au beaufort et jambon ibérique

Polenta au beaufort et jambon ibérique

3.8 118 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 portions

Suroviny

  • 60 g de fromage à pâte pressée type beaufort, en cubes
  • 400 g de lait
  • 1 c. à café rase de cannelle en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 80 g de polenta
  • 4 tranches fines de jambon ibérique détaillées en copeaux

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 29 g
Kalorie 2053 kJ / 490 kcal
Tuk 40 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...