Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de fromage à pâte pressée, type beaufort, en cubes
- 400 g de lait
- 1 c. à café rase de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 80 g de polenta
- 4 tranches fines de jambon ibérique détaillées en copeaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2053 kJ / 490 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1ωρ. 10 λεπτ.
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Polenta aux olives
45 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 Min