Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 500 g d'eau
- 1 chou frisé (800 g env.)
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile de colza
- 200 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 200 g de poivron jaune, coupé en lanières
- 600 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- 100 g de crème fraîche
- 200 g de coulis de tomates
- 250 g de bouillon de viande (1 cube de bouillon et 250 g d'eau)
- 50 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1568.2 kJ / 376.8 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1u.
Gratin de chou-fleur et chorizo
1u.
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40min
Colcannon irlandais
1h 10min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Tourte aux blettes
13 Std.
Frittata de pommes de terre au chou kale
1h 10min
Farci charentais
2u.
Brandade de chou vert aux deux poissons
1u.
Chou farci à la sauce tomate
1u. 45min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2h 25min
Bœuf tex mex au chou rouge
1 Std. 5 Min