Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 500 g d'eau
- 1 chou frisé (800 g env.)
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile de colza
- 200 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 200 g de poivron jaune, coupé en lanières
- 600 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- 100 g de crème fraîche
- 200 g de coulis de tomates
- 250 g de bouillon de viande (1 cube de bouillon et 250 g d'eau)
- 50 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1568.2 kJ / 376.8 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 23.2 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtisson farci
1 Std. 20 Min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2h
Gratin de blettes
1 Std.
Chou chinois aux crevettes
40min
Colcannon irlandais
1 Std. 10 Min
Tourte aux blettes
13 godz.
Farci charentais
2h
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Bœuf tex mex au chou rouge
1 godz. 5 min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min