
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'emmental coupé en morceaux
- 1 bouquet de persil frais équeuté
- 500 g d'eau
- 1 chou frisé (800 g env.)
- 1 gousse d'ail
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 15 g d'huile de colza
- 200 g de poivron rouge coupé en lanières
- 200 g de poivron jaune coupé en lanières
- 600 g de viande de bœuf hachée
- 2 œufs
- 100 g de crème fraîche
- 200 g de coulis de tomates
- 250 g de bouillon de viande (1 cube de bouillon et 250 g d'eau)
- 50 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 376.8 kcal / 1568.2 kJ
- Protein
- 23.9 g
- Tuk
- 23.2 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumble tomate-fenouil
1hod. 15min
Tarte renversée aux navets et choux-raves
2hod. 25min
Tourte aux blettes
13hod.
Gratin de blettes
1hod.
Farci charentais
2hod.
Chou chinois aux crevettes
40min
Colcannon irlandais
1hod. 10min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1hod. 40min
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1hod.
Bœuf tex mex au chou rouge
1hod. 5min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45min