Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'oignon, en morceaux
- 400 g de petits pois frais, écossés
- 300 g d'eau
- 3 c. à soupe de mascarpone
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais, effeuillé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35 min
Velouté de petits pois et feta
35 min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35 min
Soupe de petits pois à la menthe
25 min
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30 min
Crème de petits pois
40 min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 min
Velouté de petits pois à la menthe
35 min
Soupe de petits pois, épinards et amandes
30 min
Velouté d'épinards au chèvre
35 min
Cappuccino de carotte, crème et citron vert
35 min