Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig:
- 100 g Weizenkörner
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 250 g Mehl Type 405
- 100 g Walnusshälften
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag:
- 300 g Schmand
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 180 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft
- 120 g geräucherter, roher Schinken (z.B. Parmaschinken), in dünnen Scheiben
- 150 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3963 kJ / 947 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 62 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h
Pizza mit Äpfeln und Brie
1h 50 min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1 Std. 10 Min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 godz. 45 min
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1h 40 min
Lachspizza
1h 15min
Frühlingstarte
1h 40 min
Neapolitanischer Kranz
2h 15 min
Badischer Flammkuchen
1h
Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Häckerle
1h 30 min
Porreetorte
1h 20 min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1h