Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig:
- 100 g Weizenkörner
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 250 g Mehl Type 405
- 100 g Walnusshälften
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag:
- 300 g Schmand
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 180 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft
- 120 g geräucherter, roher Schinken (z.B. Parmaschinken), in dünnen Scheiben
- 150 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3963 kJ / 947 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 62 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchentarte
3h 20 phút
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1 Std. 10 Min
Frühlingstarte
1h 40min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1h 50 phút
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 Std. 10 Min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50 phút
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.
Chorizo-Quiche
2h 30 phút
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1h 45 phút
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25 phút