Petto d'anatra all'uva

Petto d'anatra all'uva

3.5 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 scalogno a pezzi
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di burro
  • 1 rametto di salvia fresca le foglioline lavate e asciugate
  • 450 g di anatra (4 petti)
  • 2 limoni, preferibilmente biologici il succo
  • 100 g di vino bianco secco
  • uva bianca (10 acini)
  • uva nera (10 acini)
  • 500 g brodo di carne bollente (al bisogno)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 24.5 g
Kalorie 1502 kJ / 359 kcal
Tuk 25.5 g
Sacharidy 8.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...