Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 rametto di salvia fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di anatra (4 petti)
- 2 limoni, preferibilmente biologici, il succo
- 100 g di vino bianco secco
- uva bianca (10 acini)
- uva nera (10 acini)
- 500 g di brodo di carne bollente (al bisogno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 25.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Senape con miele e peperonciono
Žádné hodnocení
Risotto al prosecco e lavanda
30 min
Vellutata di carote viola
45min
Black Russian
10 Min
Spezzatino al Barolo
5u. 40min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 godz. 35 min
Luccio alla gardesana
50min
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto alle carote e salsiccia con chips di carote viola (per 2 persone)
40min
Lonza alla senape
1h 5min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1u.
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min