Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 rametto di salvia fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di anatra (4 petti)
- 2 limoni, preferibilmente biologici, il succo
- 100 g di vino bianco secco
- uva bianca (10 acini)
- uva nera (10 acini)
- 500 g di brodo di carne bollente (al bisogno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 25.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto funghi e mirtilli
35min
Risotto mazzancolle e ananas
1h 15min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1sa 40 dk
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1 godz. 30 min
Anatra all'arancia
1h 35min
Risotto con fegatini di pollo
40min
Zuppa di vongole e uova
40min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Coniglio all'ananas e vaniglia
1h
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1 godz. 30 min
Risotto agli asparagi e vongole
1h 15min
Risotto radicchio e gamberi
1h 20min