Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 rametto di salvia fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di anatra (4 petti)
- 2 limoni, preferibilmente biologici, il succo
- 100 g di vino bianco secco
- uva bianca (10 acini)
- uva nera (10 acini)
- 500 g di brodo di carne bollente (al bisogno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 25.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con salsiccia e uva
40min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Fideuá di polpo
1h 10min
Dessert ai frutti di bosco
10min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1h 25min
Moqueca
1 godz. 20 min
Bevanda ai frutti di bosco
15min
Ditalini polpo e cozze
1h 10min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Stufato di pollo e basilico
35min
Buridda alla ligure
55min
Anatra all'arancia
1h 35min