
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 rametto di salvia fresca le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di anatra (4 petti)
- 2 limoni, preferibilmente biologici il succo
- 100 g di vino bianco secco
- uva bianca (10 acini)
- uva nera (10 acini)
- 500 g di brodo di carne bollente (al bisogno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 359 kcal / 1502 kJ
- Protein
- 24.5 g
- Tuk
- 25.5 g
- Sacharidy
- 8.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo ai capperi
30min
Spaghetti cinesi con verdure
40min
Cozze ripiene
1hod. 30min
Pollo in salsa di mandorle e uova
45min
Calamaretti ai pistacchi
30min
Baci di dama (senza zucchero)
1hod. 30min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25hod. 40min
Marmitako di polpo
50min
Fideuá di polpo
1hod. 10min
Penne con le cozze
1hod.
Spezzatino alla birra scura
13hod. 30min
Polpo in rosso
35min