Kompatibilní verze
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto vol-au-vent
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Cottura vol-au-vent
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di burro
- 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di petto di pollo lessato, a cubetti
- 30 g di Edam (formaggio olandese) grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2474 kJ / 591.3 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 38.7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso in torta verde
1h 30min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 Min
Quiche ai funghi e Fontina
1h 30min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Mousse di prosciutto iberico
10 Min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2j 40 menit
Pasticcio di maccheroni alla ferrarese
2h 50min
Torta salata asparagi e provola
1h 30min
Tacchino in agrodolce
1ωρ. 10 λεπτ.
Arrosto di vitello arrotolato
2 Std.
Riso soffiato arcobaleno
1 Std.