Kompatibilní verze
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto vol-au-vent
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Cottura vol-au-vent
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di burro
- 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di petto di pollo lessato, a cubetti
- 30 g di Edam (formaggio olandese) grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2474 kJ / 591.3 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 38.7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 menit
Torrette d'anatra e gambero
40 min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 Min
Agnolotti al brasato
3sa
Lasagna da calcio
2j 30 menit
Cheesecake al forno con fagiolini
2j
Mini fior di cheesecake
2h 15 min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55 Min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1j 30 menit
Torta salata di merluzzo e spinaci
2j 30 menit
Crema agli amaretti "salva dessert"
10 min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1 godz. 5 min