
Kompatibilní verze
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto vol-au-vent
- 200 g di burro congelato, a pezzi
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Cottura vol-au-vent
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto
Salsa ai funghi
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di burro
- 30 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di petto di pollo lessato, a cubetti
- 30 g di Edam (formaggio olandese) grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 591.3 kcal / 2474 kJ
- Protein
- 12.5 g
- Tuk
- 38.7 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata champignon e provola
1hod. 5min
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
1hod.
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35min
Crema per albicocche ripiene
30min
Cruditè di verdure con salsa alla panna acida
20min
Pasticcio di Biltong, funghi e feta
1hod. 10min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1hod. 20min
Torta salata ai funghi
1hod. 30min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Pasticcio altamurano
3hod. 30min
Focaccia di Carnevale salentina
3hod. 40min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1hod. 10min