Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di mandorle pelate
- 120 g di zucchero
- 230 g di farina tipo 00
- 100 g di fecola di patate
- 215 g di burro freddo a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di albumi
- zucchero a velo q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 332.4 kJ / 79.4 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 8.9 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti alla nocciola
2 Std.
Maxi cannoncino ripieno
6 Std. 30 Min
Torta della nonna
1 Std. 30 Min
Muffin glassati
1 Std.
Macadamia Hawaiian pie
1u. 35min
Tortine al limone (TM6)
2 Std.
Biscotti di frolla alle mandorle con confettura di ciliegie
1h 40min
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1u. 35min
Crema diplomatica
30 min
Biscotti al burro, cocco e lime
4 Std.
Biscotti alla panna
55 Min