Zařízení & příslušenství
Tiramisu
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 50min.
8 Portionen
Suroviny
-
Zucker180 g
-
Espresso, aufgebrüht heiß150 g
-
Eiweiß (Kl. M)3
-
Salz1 Prise
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Eigelb (Kl. M)5
-
Zitronensaft20 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
weiße Gelatine3 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Mascarpone200 g
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)4 EL
-
Löffelbiskuits24
-
Kakao2 EL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
8 g
Kalorie
1673 kJ /
399 kcal
Tuk
23 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Millefeuille
5hod.
Mille-feuille vom Weinbergpfirsich
1hod.
Crème brûlée
2hod. 30min.
Schwarzwälder Kirschtorte
10hod. 30min.
Erdbeer-Tiramisu
5hod. 30min.
Mokka-Mousse-Torte
8hod.
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4hod. 50min.
Erdbeer-Sahnetorte
5hod.
Lombardische Aprikosentarte
1hod. 15min.
Tiramisù
3hod. 20min.
Cannoli (Die Sopranos)
1hod. 30min.
Tiramisu
5hod. 20min.