Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Zucker
- 150 g Espresso, aufgebrüht, heiß
- 3 Eiweiß (Kl. M)
- 1 Prise Salz
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 5 Eigelb (Kl. M)
- 20 g Zitronensaft
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Mascarpone
- 4 EL Mandellikör (z.B. Amaretto)
- 24 Löffelbiskuits
- 2 EL Kakao
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1673 kJ / 399 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Schwarzwälder Kirschtorte
10 Std. 30 Min
Erdbeer-Tarte
7 godz.
Tiramisu
5h 20 min
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Crème brûlée
2h 30min
Erdbeer-Tiramisu
5hod. 30min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40min
Millefeuille
5h
Erdbeer-Panna-Cotta-Torte
6 godz. 30 min
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4j 50 menit
Käsekuchen mit Mohn
7 godz.
Tiramisù
3h 20min