Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 foglie di basilico fresche, lavate + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 2 uova medie
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 1000 g di tartufi di mare, spurgati e lavati (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1368 kJ / 327 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Crostini con crema di milza
1 godz.
Brodetto alla triestina
1 godz.
Bavette con scampi all'arancia
15min
Tortellini in brodo
1 godz. 20 min
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 godz. 20 min
Anguille in umido
40min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 godz. 20 min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min