Kompatibilní verze
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di spinaci e mandorle
- 100 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
Trancio di salmone
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2745 kJ / 656 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Tuk
- 57 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35 min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Filetti di salmone con crema di zucca
35 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 min
Platessa al pomodoro
30 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min