Kompatibilní verze
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di spinaci e mandorle
- 100 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
Trancio di salmone
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2745 kJ / 656 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Tuk
- 57 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce spada all'arancia
40 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Salmone al cartoccio
35min
Pesce spada agrumato
35min
Filetti di salmone con crema di zucca
35min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 Min
Spigola alle nocciole e semi di chia
25 Min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Frittata di asparagi e frutta secca
1 Std.
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min