Kompatibilní verze
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di spinaci e mandorle
- 100 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
Trancio di salmone
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2745 kJ / 656 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 1.9 g
- Tuk
- 57 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40 Min
Pesce spada agrumato
35 Min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min