Kompatibilní verze
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di radicchio rosso, lavato e asciugato
- 640 g di acqua
- 10 g di sale
- 320 g di pasta di mais, tipo penne (cottura 8 minuti)
- 160 g di Taleggio, privato della crosta e a tocchetti (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orecchiette speck e radicchio
35min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20 min
Pasta radicchio e pancetta
30 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Risotto mele e radicchio rosso
40 Min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 min
Pesto radicchio e noci
10 min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 Min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 min