Kompatibilní verze
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di radicchio rosso, lavato e asciugato
- 640 g di acqua
- 10 g di sale
- 320 g di pasta di mais, tipo penne (cottura 8 minuti)
- 160 g di Taleggio, privato della crosta e a tocchetti (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Orecchiette speck e radicchio
35min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Mezze pappardelle di riso e ceci con radicchio, Gorgonzola e noci
1 godz. 20 min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 Min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1h 30min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35min