Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cipolle a metà
- 50 g di porro a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (3 cm di spessore, circa 1 kg in totale)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
1
mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
nebo 1 cucchiaino di aneto secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2091 kJ / 499 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce spada all'arancia
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 min
Filetti di salmone con crema di zucca
35min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Spada alle erbe con olive
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45min
Tonno in agrodolce
1h