Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cipolle a metà
- 50 g di porro a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (3 cm di spessore, circa 1 kg in totale)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
1
mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
nebo 1 cucchiaino di aneto secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2091 kJ / 499 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35 min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Pesce spada all'arancia
40 min
Filetti di salmone con crema di zucca
35 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Tonno in agrodolce
1h
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55 min
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min