Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cipolle a metà
- 50 g di porro a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (3 cm di spessore, circa 1 kg in totale)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
1
mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
nebo 1 cucchiaino di aneto secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2091 kJ / 499 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno in agrodolce
1h
Salmone al cartoccio
35min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Salmone al coriandolo
40min
Insalata di pesce spada e pinoli
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min