Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cipolle, a metà
- 50 g di porro, a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 3 cm spessore
- 1 pizzico di pepe macinato
- aneto fresco per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2091 kJ / 499 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce spada all'arancia
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Pesce spada agrumato
35min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Tonno fresco alla salsa di fragole
35min
Spada alle erbe con olive
40min
Tonno in agrodolce
1h
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min