Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cipolle, a metà
- 50 g di porro, a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 3 cm spessore
- 1 pizzico di pepe macinato
- aneto fresco per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2091 kJ / 499 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 38 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 Min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1h
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min