
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cipolle a metà
- 50 g di porro a rondelle
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 250 g di acqua
- 2 fette di tonno fresco (1000 g peso netto), 3 cm spessore
- 1 pizzico di pepe macinato
- aneto fresco per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 499 kcal / 2091 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40min
Pesce spada all'arancia
40min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Salmone al cartoccio
35min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min