Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 4 tranci di pesce spada
- 60 g di olive taggiasche denocciolate
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1195.3 kJ / 285.5 kcal
- Protein
- 35.4 g
- Sacharidy
- 0.2 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Sodík
- 24.3 mg
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35 min
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 godz. 10 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35 min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min