Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sogliola
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di aceto balsamico
- 2 filetti di sogliola, senza pelle (circa 150 g l'uno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Verdure
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio a fettine
- 40 g di cipolla a tocchetti (2x3 cm)
- 40 g di peperone verde a tocchetti (2x3 cm)
- 1 pomodoro perino maturo senza pelle, a tocchetti (2x3 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate, spezzate a mano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1525 kJ / 365 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Sogliola al vapore con piselli
40 Min
Orata al sale
40 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Platessa al pomodoro
30 min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Pesce spada agrumato
35min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Sogliola al vapore con insalata russa
35min