
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sogliola
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di aceto balsamico
- 2 filetti di sogliola senza pelle (circa 150 g l'uno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Verdure
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio a fettine
- 40 g di cipolla a tocchetti (2x3 cm)
- 40 g di peperone verde a tocchetti (2x3 cm)
- 1 pomodoro perino maturo senza pelle, a tocchetti (2x3 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 3 - 4 foglie di basilico fresche lavate e asciugate, spezzate a mano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 365 kcal / 1525 kJ
- Protein
- 28.8 g
- Tuk
- 24.8 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1 Std.
Orata al sale
40 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Sogliola al vapore con insalata russa
35 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min