Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sogliola
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di aceto balsamico
- 2 filetti di sogliola, senza pelle (circa 150 g l'uno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Verdure
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio a fettine
- 40 g di cipolla a tocchetti (2x3 cm)
- 40 g di peperone verde a tocchetti (2x3 cm)
- 1 pomodoro perino maturo senza pelle, a tocchetti (2x3 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate, spezzate a mano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1525 kJ / 365 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 24.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 Min
Orata al sale
40min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Filetti di sogliola e gamberi
50 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Salmone e carciofi al Varoma
55 Min
Fagottini di sogliola con verdure
55 Min
Sogliola al vapore con insalata russa
35min