
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di tonno fresco a fette (1 cm circa)
- 60 g di olive taggiasche denocciolate
- 50 g di mandorle tostate
- ½ spicchio di aglio
- 1 rametto di maggiorana fresca le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco secco tipo Chardonnay
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 1525 kcal / 6380 kJ
- Protein
- 141.2 g
- Tuk
- 104.9 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Vláknina
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1hod. 10min
Pesce spada all'arancia
40min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Filetti di orata con crema di peperoni
1hod. 40min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Filetto di orata con peperoni
25min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min