Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di tonno fresco, a fette (1 cm circa)
- 60 g di olive taggiasche denocciolate
- 50 g di mandorle tostate
- ½ spicchio di aglio
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco secco, tipo Chardonnay
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6380 kJ / 1525 kcal
- Protein
- 141.2 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 104.9 g
- Vláknina
- 10.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Pesce spada all'arancia
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30min
Branzino al lime e pistacchi
30min
Spada alle erbe con olive
40min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min