Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Spargel, weiß, geschält, in Stücken (3 cm), Schalen und Endstücke aufheben
- 300 g Wasser
- 10 g Butter
- 1 Prise Zucker
- 10 g Speisestärke
- 40 g Schmand
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Spritzer Zitronensaft
- 2 Stängel Kerbel, abgezupft, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champignoncremesuppe
15 Min
Blumenkohlsuppe
40min
Spargelcremesuppe
45min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40min
Kartoffelsuppe
50 Min
Tomatensuppe
45min
Spargelcremesuppe
40min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45min
Bärlauchcremesuppe
30min
Kräuterschaumsuppe mit Knoblauchcroutons
25min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min