Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Speckwürfel
- 1 Scheibe Bauernbrot, gewürfelt
- 100 g Sellerie, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 1 Porreestange, in Ringen (3 mm)
- 1000 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 2 EL Petersilie, gehackt
- 2 Prisen Muskat
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsensuppe
8h 45min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h
Geröstete Grießsuppe
20 min
Kräuter-Kartoffelsuppe mit Brätklößchen
50 min
Kartoffelsuppe mit Croûtons
40 min
Kernige Kartoffelsuppe
35 min
Schwäbischer Kartoffelsalat
3h
Gemüsecremesuppe
1h 15min
Kartoffelsuppe
50 min
Linseneintopf mit Spätzle
1h
Gaisburger Marsch
1 godz. 10 min
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1h