Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Zucker
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 1300 - 1500 g Zwetschgen, halbiert
- 2 EL Zimt-Zucker-Mischung
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Zwetschgenkuchen
2h
Zitronenkuchen
4h
Gedeckter Apfelkuchen
1h 30min
Tortenboden
45min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 Std. 30 Min
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50 Min
Blechkuchen mit Pflaumen
1h 15min
Zwetschgendatschi
1h 20min
Gedeckter Apfelkuchen
8óra
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min
Bratapfelkuchen
7h
Zwetschgendatschi
1h 15min