Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 50 g Zucker
- 350 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 1300 - 1500 g Zwetschgen, halbiert
- 2 EL Zimt-Zucker-Mischung
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Apfelpfannkuchen
30 min
Königskuchen
9 godz. 30 min
Brombeer-Kuchen
2h
Zwetschgendatschi
1 Std. 15 Min
Zwetschgendatschi
1 Std. 20 Min
Blechkuchen mit Pflaumen
1 Std. 15 Min
Obstkuchen mit Quark-Öl-Teig
50min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2h 30min
Tortenboden
45 min
Rührkuchen mit Obst
1h
Gedeckter Apfelkuchen
8h
Zwetschgenkuchen
2h