
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo Emmental
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g tomate seco, em óleo escorrido
- 5 pés de salsa só as folhas
- 50 g manteiga mais q.b. p/ untar
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado bem esprimido
- 1 folha de louro
- Pimenta q.b.
- 1 c. chá de sal
- 60 g farinha mais q.b. p/ polvilhar
- 300 g leite
- 1 pitada de noz-moscada
- 6 gemas de ovo
- 6 claras de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 439.3 kcal / 1837.9 kJ
- Protein
- 53.3 g
- Tuk
- 16.4 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Sodík
- 5172.9 mg
Alternativní recepty
Soufflé de peixe
1hod. 10min
Crepes de bacalhau
1hod. 15min
Crepes de peixe
1hod. 55min
Pudim de peixe da avó Titão
2hod. 30min
Soufflé de peixe
1hod.
Empada de pato com alho francês
13hod. 10min
Ovos verdes
40min
Soufflés de bacalhau e espargos verdes
1hod. 40min
Folhado de salmão
40min
Rolo de pescada e salmão
1hod. 15min
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50min
Crumble de maçã e framboesa
1hod. 20min