Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo Emmental
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g tomate seco, em óleo escorrido
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 400 g bacalhau demolhado e desfiado bem esprimido
- 1 folha de louro
- Pimenta q.b.
- 1 c. chá de sal
- 60 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 300 g leite
- 1 pitada de noz-moscada
- 6 gemas de ovo
- 6 claras de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1837.9 kJ / 439.3 kcal
- Protein
- 53.3 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 5172.9 mg
Alternativní recepty
Tarte de bacalhau e brócolos
1h 10min
Soufflé de peixe
1 Std.
Soufflé de atum
1h 15min
Rolo de pescada e salmão
1h 15min
Bacalhau espiritual
50 Min
Torta de bacalhau
1 Std.
Soufflé de peixe
1h 10min
Pudim de peixe da avó Titão
2h 30min
Pudim de bacalhau
2h
Rolo de bacalhau
2h
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50 Min
Pudim de peixe com molho de tomate
3h