Soufflé de bacalhau e tomate seco

Soufflé de bacalhau e tomate seco

4.4 70 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
6 doses

Suroviny

  • queijo Emmental
    50 g
  • dentes de alho
    2
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • tomate seco, em óleo escorrido
    50 g
  • salsa só as folhas
    5 pés de
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    50 g
  • bacalhau demolhado e desfiado bem esprimido
    400 g
  • folha de louro
    1
  • Pimenta q.b.
  • sal
    1 c. chá de
  • farinha mais q.b. p/ polvilhar
    60 g
  • leite
    300 g
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • gemas de ovo
    6
  • claras de ovo
    6

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 5172.9 mg
Protein 53.3 g
Kalorie 1837.9 kJ / 439.3 kcal
Tuk 16.4 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 8.4 g
Sacharidy 17.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...