Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butter
- 200 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 700 g Wasser
-
6
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 100 g Schlagobers
- 3 Packungen Kresse, abgeschnitten
- 1 Bund Petersilie, frisch (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 17 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 Min
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50 Min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 Min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40 Min
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35 Min
Paprikasuppe
30 Min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 Min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55 Min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Eachtlengsuppe
45 Min
Leichte Käsesuppe
25 Min