Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Butter
- 200 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 700 g Wasser
-
6
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 100 g Schlagobers
- 3 Packungen Kresse, abgeschnitten
- 1 Bund Petersilie, frisch (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 17 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erdäpfelcremesuppe mit Leberkäse-Croutons
35min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50min
Paradeisersuppe mit Käseknöderl
45min
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min
Mostschaumsuppe
1 Std. 10 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Neunkräutersuppe
25 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Paprikasuppe
30min