Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Dillspitzen, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Petersilie, getrocknet
-
1
TL Koriander, ganz
nebo ½ TL Koriander, gemahlen - ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 1 ¼ TL Salz
-
1
Pimentkorn
nebo 1 Msp. Piment, gemahlen - 1 TL Senfkörner
- 1 TL Zitronenschale
- 25 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 Forellen, ausgenommen, im Ganzen
- 4 Scheiben Bio-Zitrone
- 4 Stängel Dille, frisch, Spitzen abgezupft
- 50 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butter
-
50
g Wermut
nebo 50 g Weißwein - 150 g Wasser
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Salatgurke (ca. 500 g)
- 100 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2885 kJ / 688 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1h 5min
Coq au vin
3h
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50min
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50min
Kalbswangerl mit Wurzelragout und Rollgerste
1sa 25 dk
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1h
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 Std.
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1sa 10 dk
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1h
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2 Std.
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1h 30 min.