
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL Dillspitzen, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Petersilie, getrocknet
-
1
TL Koriander, ganz
nebo ½ TL Koriander, gemahlen - ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 1 ¼ TL Salz
-
1
Pimentkorn
nebo 1 Msp. Piment, gemahlen - 1 TL Senfkörner
- 1 TL Zitronenschale
- 25 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen halbiert
- 2 Forellen, ausgenommen, im Ganzen
- 4 Scheiben Bio-Zitrone
- 4 Stängel Dille, frisch Spitzen abgezupft
- 50 g Schalotten halbiert
- 20 g Butter
-
50
g Wermut
nebo 50 g Weißwein - 150 g Wasser
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Salatgurke (ca. 500 g)
- 100 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 688 kcal / 2885 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 48 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hirschragout mit cremiger Polenta
2hod. 20min
Geröstete Leber
30min
Lachsforelle auf Salatbett mit Orangendressing
40min
Menü: Tafelspitz mit Semmelkren und Schnittlauchsauce; Mascarpone-Erdbeerdessert
1hod. 45min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50min
Schöpsernes
1hod.
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1hod. 5min
Kalbswangerl mit Wurzelragout und Rollgerste
1hod. 25min
Steirisches Krenfleisch
2hod. 45min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2hod.