Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 50 g domates salçası
- 60 g tereyağı
- 20 g riviera zeytinyağı
- 10 g un
- 650 g kuzu but, kemiksiz, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneri)
- 200 g konserve doğranmış domates
- 500 g su
- ¼ tk toz karabiber
- ¾ tk tuz
- 300 g havuç, küp küp kesilmiş (1,5 cm)
- 250 g dondurulmuş bezelye
- 600 g patates, küp küp kesilmiş (2 cm)
- taze kekik, süslemek için (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2053.2 kJ / 491.2 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Sacharidy
- 28.8 g
- Tuk
- 30.9 g
- Vláknina
- 6.6 g
Alternativní recepty
Etli Türlü
1h 20min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20 min
Kıymalı Ispanak
45 Min
İzmir Köfte
1 Std. 5 Min
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10 Min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1 Std. 10 Min
Terbiyeli Bezelyeli Tavuk Çorbası
50 Min
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Sebzeli Tavuk
45 Min