Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g biber salçası
- 25 g zeytinyağı
- 300 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 450 g su, oda sıcaklığında
-
500
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
nebo 500 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 1 ¼ tk tuz
- ½ tk karabiber
- ½ tk kimyon, toz
- 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1196.1 kJ / 286.2 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 17.6 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Etli Türlü
1ωρ. 20 λεπτ.
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Orman Kebabı
1ωρ.
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1ωρ. 10 λεπτ.
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1 Std. 35 Min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 Std.
Kıymalı Ispanak
45min
Etli Biber Dolması
1ωρ. 20 λεπτ.
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min
Etli Bamya
1ωρ. 10 λεπτ.
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min
Dana Stroganoff
1ωρ.