Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 50 g Schalotten
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Butter
- ½ TL Kräuter der Provence
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 100 g Roggenbrot, in Stücken (2 cm)
- 400 g Kidneybohnen, abgetropft
- 1 Ei
Strudel und Fertigstellung
- 1 Pck. Filoteig (250 g, 10 Blätter à 30 x 31 cm), z.B. von Tante Fanny
- Kondensmilch zum Bestreichen
- Kräuter der Provence zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1992 kJ / 476 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 13.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Mandel-Taler mit Bohnen und Tomatensauce
50 min
Grünkern-Chili-Cheese-Kartoffeln
45 min
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Mexikanischer Chili-Mais-Auflauf mit Polentakruste
1 Std.
Falafel mit Tomatenrelish
9 Std.
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50 min
Bohnen-Feta-Burger
1u. 40min
Grünkern-Frikadellen
50 min
Black Bean Pattie
30 min
Vegetarische Linsen-Lasagne
1h 30min
Gemüsegulasch mit gefüllten Couscousbällchen
45 min
Kichererbsen-Patties
30 min