Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Wasser
- ½ TL Zucker
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 350 g Weizenmehl Type 550
- 20 g Olivenöl
- 1 - 1 ½ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Würfeln (2 cm)
-
200
g stückige Tomaten aus der Dose
nebo 200 g Tomaten, in Stücken - ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 150 g Zucchini, in Scheiben (5 mm)
- 100 g Aubergine, in Scheiben (5 mm)
- 1 gelbe Paprika (ca. 150 g), in Würfeln (2 cm)
- 125 g Mozzarella, abgetropft, in Würfeln (1 cm)
- Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2303 kJ / 550 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Paprika-Pizza
1h 55min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1h 10 min
Zucchini-Pizza
1h 50 min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25 min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1h 10 min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25 min
Pizza Margherita
1hod. 35min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1h 10 min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 min
Mini-Pizzen alla Marinara
2h 10min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min