Blanquette de poisson, sauce au potimarron

Blanquette de poisson, sauce au potimarron

4.2 521 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 650 g de potimarron coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 500 g d'eau
  • 400 g de champignons de Paris frais émincés
  • 400 g de filets ou de pavés de saumon frais coupés en cubes
  • 300 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 15 g de farine de blé
  • 60 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 20.8 g
Kalorie 924.2 kJ / 221.2 kcal
Tuk 8.2 g
Vláknina 65.2 g
Sacharidy 13.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...