Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons frais (vert et blanc), en morceaux
- 450 g de blancs de poireau, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 dose de safran
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
-
4
filets de lieu noir sans peau (125 g chacun environ)
nebo 4 filets de poisson blanc, sans la peau (125 g chacun environ) - 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Papillotes de lieu noir
45 Min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 Min
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1 Std.
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Papillote de bar aux épinards, sauce curcuma et purée de carotte
45 Min
Filets de colin, carottes, beurre aux fanes
30 Min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 Min
Merlan aux poireaux
30 Min
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40 Min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 Min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 Min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 Min