Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons frais (vert et blanc), en morceaux
- 450 g de blancs de poireau, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 dose de safran
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 4 filets de lieu jaune sans peau (125 g chacun environ)
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Merlan aux poireaux
30min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 Min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Papillote d'églefin au chou et à la courge
55 Min
Dos d'églefin et purée de petits pois
35 Min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1h