Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons frais (vert et blanc), en morceaux
- 450 g de blancs de poireau, en morceaux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 dose de safran
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
-
4
filets de lieu noir sans peau (125 g chacun environ)
nebo 4 filets de poisson blanc, sans la peau (125 g chacun environ) - 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 min
Merlan aux poireaux
30 min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 min
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
1h
Poisson au curry
55min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1h
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40 min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1h
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35min
Papillotes de lieu noir
45 min