Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 laska wanilii
- 800 g mleka, 3,2% tłuszczu, w temp. pokojowej
- 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu, w temp. pokojowej
- 220 g żółtek (ok. 14 sztuk), w temp. pokojowej
- 180 g cukru
- 70 g skrobi kukurydzianej
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 11492.8 kJ / 2745 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 288 g
- Tuk
- 148 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache czekoladowy
3sa 20 dk
Millefeuille z kremem waniliowym
5h
Crémeux czekoladowe
3h 15min
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7 godz. 55 min
Ptysie
2h 15min
Biszkopt
1 Std. 50 Min
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15 Min
Ciasto ptysiowe
2h
Tort brownie z solonym sosem karmelowym i bitą śmietaną
3 Std. 50 Min
Anielskie ciasto (angel cake) z kremem waniliowym i truskawkami
2h 30min
Pavlova z truskawkami
8h 45min
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20 min