Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g água
- 10 g azeite, mais q.b. p/ untar, pincelar e temperar
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 250 g farinha integral
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 300 g cogumelos cortados em quartos
- 200 g cebola cortada em lâminas
- 1 cabeça de alho cortada ao meio
- 100 g bolbo de funcho cortado em lâminas
- 1 pitada de pimenta preta
- 2 c. chá de orégãos
- 50 g rúcula
- 1 c. chá de tomilho-limão
- 400 g batata-doce de polpa laranja cortada em fatias muito finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 3330 kJ / 797 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 159 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de queijo
50 Min
Tarte de espinafres e arroz
35 Min
Hambúrguer com ketchup de beterraba
1h
Mistura de ervas aromáticas para pão
Žádné hodnocení
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6h
Piza verde
45 Min
Pão ázimo de grão e patê de legumes com caril
50 Min
Piza Vénus
1h
Quiche de espinafres com alho-francês
1h 10min
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30 Min
Pães de centeio
2 Std. 10 Min
Almôndegas de lentilhas com massa a vapor
3h 25min