
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
20
g frische Hefe
nebo 2 TL Trockenhefe (circa 8 g) -
400
g Pizzamehl
nebo 400 g Manitoba-Mehl - 20 g Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag
- 200 g Mozzarella in Stücken (2–3 cm)
- 150 g Chorizo in Stücken
- 20 g Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Datteltomaten halbiert, entkernt
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 931 kcal / 3895 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 108 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pulled-Pork-Burger
4hod. 50min
Focaccia mit Salsiccia
2hod.
Tres Leches
2hod.
Pizza alla Romana
1hod. 40min
Studententaler
40min
Poulet-Birnen-Pie
2hod. 40min
Caramel-Macarons
1hod. 50min
Knusprige Focaccia
2hod. 10min
Fagotto Napoletano
2hod. 15min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1hod. 40min
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1hod. 10min
Gebackener Spinat mit Eiern
35min