Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Bier
- 120 g Weissmehl
- ½ TL Knoblauchpulver
- ½ TL Petersilie, getrocknet
- 1 TL Trockenhefe
- 1 TL feinkörniges Salz
- 500 g Kabeljaufilet, enthäutet und entgrätet, in Stifte geschnitten (2 x 6 cm) (siehe Variante)
- 30 g Olivenöl
- 400 g passierte Tomaten
- ½ TL Zucker (volitelně)
- 1 Prise Natron
- 300 g Öl, zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1321 kJ / 316 kcal
- Protein
- 26.16 g
- Sacharidy
- 26.43 g
- Tuk
- 10.44 g
- Vláknina
- 2.06 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischvögel mit Gemüse
1h
Chicken Nuggets & Country-Cuts mit Ketchup
1h
Pouletspiesse mit Reis
1 Std. 40 Min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1h 15min
Hamburger mit Coleslaw
40min
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min
Hotdog vom Grill
2h
Rinds-Burger mit Käsekern
40min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min