Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Bier
- 120 g Weissmehl
- ½ TL Knoblauchpulver
- ½ TL Petersilie, getrocknet
- 1 TL Trockenhefe
- 1 TL feinkörniges Salz
- 500 g Kabeljaufilet, enthäutet und entgrätet, in Stifte geschnitten (2 x 6 cm) (siehe Variante)
- 30 g Olivenöl
- 400 g passierte Tomaten
- ½ TL Zucker (volitelně)
- 1 Prise Natron
- 300 g Öl, zum Frittieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1321 kJ / 316 kcal
- Protein
- 26.16 g
- Sacharidy
- 26.43 g
- Tuk
- 10.44 g
- Vláknina
- 2.06 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Speck
40min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min
Täschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1 Std. 35 Min
Hackbraten mit Pilzen
1h 30min
Sylter Sturmbeutel mit Erdbeerrahm
1h
Lachsburger
25 Min
Rinds-Burger mit Käsekern
40min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1 Std. 20 Min
Pouletfrikassee mit Spargel
1h
Lasagneröllchen
1h
Käse-Schinken-Röllchen
55min
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min