Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 150 g Weizenkorn
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 250 g Weizenmehl
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 1 rote Zwiebel (70 g), in Ringen
- 300 g roter Hokkaido, in Stücken (ca. 5 mm)
- 100 g Schinkenwürfel, roh
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ½ TL Rosmarin, getrocknet, gerebelt
- 150 g Gruyère, in Stücken
- 150 g Äpfel, sauer, süss-säuerlich, geviertelt
- 200 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, fein geschnitten (ca. 5 g)
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3472 kJ / 829 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 9.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Chüechli
55min
Ofenguck mit Zucchetti
1h 10min
Kürbislasagne
1h 40min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40 Min
Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Hack
1h 30min
Kürbis-Tagliolini
1h 20min
Kürbisrisotto
35min
Spargelquiche
1h
Linsen-Lasagne
2h
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1h 40min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 Min