Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 350 g Weizenmehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 1 TL Salz
- 25 g Olivenöl
- 1 Prise Zucker
Belag
- 250 g Mozzarella, in Stücken
- 200 g Schafskäse (Feta oder frischer Mizithra), in Stücken
- 400 g geschälte Tomaten
- ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 2 Zweigchen Basilikum, frisch, Blätter gewaschen und gut abgetropft
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 350 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut und ausgedrückt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2944 kJ / 598 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Dinkel-Pizza
2 godz. 10 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Pastasalat mit getrockneten Tomaten
1h 40min
Kräuterquark
10min
Pizza vier Jahreszeiten
1 godz. 30 min
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2h
Lasagne verdi
1h 15min
Schlemmerfilet mit Tomatenreis
45 min
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2h 15min
Pizza "Tricolore"
1 godz. 45 min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3h 30min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1h